Zoeken in de site
naar boven
 

Nieuws

Nieuws

30 juni 2014

Dit is overzicht van nieuws en persberichten van de provincie Overijssel. Via de zoekfunctie in de rechterkolom, kunt u het archief doorzoeken.

20 augustus 2014

Commissaris van de Koning Ank Bijleveld en gedeputeerde Ineke Bakker bekijken succesvolle Twente burgerinitiatieven.

20 augustus 2014

Tijdens een werkbezoek aan het transportbedrijf Wezenberg in IJsselmuiden hebben gedeputeerde Bakker van de provincie Overijssel en de wethouders Ekker en Meijering van de gemeente Kampen bekeken hoe het bedrijf duurzaamheid in de praktijk brengt.

7 augustus 2014

Op maandag 18 augustus 2014 is er een inloopavond over de reconstructie rotonde Hazewinkelweg Oldenzaal.

4 juli 2014

De provincie Overijssel gaat initiatieven ondersteunen om breedband aan te leggen in dun bevolkte gebieden en op bedrijventerreinen. De subsidieregeling die dit mogelijk maakt is op 4 juli gestart.

3 juli 2014

Vertraging werkzaamheden door zachte ondergrond op de dijk.

3 juli 2014

Woensdag 2 juli was de tweede editie van Gast van de Staten, georganiseerd door de PvdA-fractie. Statenleden Tijs de Bree en Anneke Beukers ontvingen 14 gasten op het provinciehuis en vertelden hen alles over het werk van de provincie.

3 juli 2014

Zestig jongeren uit vijf Europese landen nemen van 5 tot en met 13 juli deel aan een uitwisseling in Overijssel. Onder het motto ‘make yourself heard, make some noise!' gaan ze met elkaar, beleidsmakers en volksvertegenwoordigers op zoek naar manieren waarop ze invloed kunnen uitoefenen op hun omgeving.

3 juli 2014

De tweede tranche van het Innovatiefonds van €7,5 miljoen is geopend. Vanaf nu kunnen MKB'ers in Overijssel een lening aanvragen om innovaties te ontwikkelen, zich economisch te ontplooien, banen te behouden en nieuwe banen te creeëren. Ondernemers kunnen met een lening van het Innovatiefonds onder bepaalde voorwaarden geld ontvangen en met dit bedrag een businescase realiseren.

2 juli 2014

Op donderdag 3 juli start Energiefonds Overijssel een nieuwe inschrijvingsronde voor verduurzamingsprojecten met maatregelen op het gebied van energiebesparing en -productie van nieuwe energie.

2 juli 2014

Tijdens de Provinciale Statenvergadering op woensdag 2 juli zijn Jean Rouwet (SP) en Bert Terlouw (D66) geïnstalleerd als nieuwe Statenleden. Zij volgen Sybren Gerlofsma en Thomas Walder op.

naar boven 

Gerelateerde informatie

Zoeken in de index

Zoeken in de index

Zoeken binnen de index
Periode
naar boven
naar boven