Zoeken in de site
naar boven
 

Nieuws

Nieuws

30 juni 2014

Dit is overzicht van nieuws en persberichten van de provincie Overijssel. Via de zoekfunctie in de rechterkolom, kunt u het archief doorzoeken.

29 augustus 2014

Met het teruggeven van een stukje natuur aan het Fruinenvolk heeft Overijssels gedeputeerde Hester Maij op vrijdagmiddag 29 augustus de natuurinrichting Wetering Oost en West en de faunapassage bij Muggenbeet (Steenwijkerland) officieel afgerond.

29 augustus 2014

Gedeputeerde Theo Rietkerk treedt per 1 november 2014 in dienst bij Landstede Groep als voorzitter van het College van Bestuur.

27 augustus 2014

Een commissie van wijzen onder leiding van bernard Wientjes onderzoekt de mogelijkheden van Luchthaven Twente.

25 augustus 2014

De Enschedese onderneming Service2Media ontvangt een aanzienlijke lening uit het Innovatiefonds Overijssel. Service2Media levert wereldwijd ontwikkel- en beheeroplossingen voor apps op mobiele apparaten. Met de lening van 1 miljoen euro van provincie Overijssel kan het bedrijf haar wereldwijde positie verder uitbouwen en extra werkgelegenheid creëren.

22 augustus 2014

De as- en totaallastbeperkingen voor de Sint Annabrug over het Twentekanaal in Hof van Twente zijn opgeheven.

20 augustus 2014

Commissaris van de Koning Ank Bijleveld en gedeputeerde Ineke Bakker bekijken succesvolle Twente burgerinitiatieven.

20 augustus 2014

De provincie Overijssel en Rijkswaterstaat voeren van maandag 1 september 09.00 uur tot en met zaterdag 6 september 06.00 uur werkzaamheden uit aan en bij de Molenbrug in Kampen.

20 augustus 2014

Tijdens een werkbezoek aan het transportbedrijf Wezenberg in IJsselmuiden hebben gedeputeerde Bakker van de provincie Overijssel en de wethouders Ekker en Meijering van de gemeente Kampen bekeken hoe het bedrijf duurzaamheid in de praktijk brengt.

7 augustus 2014

Op maandag 18 augustus 2014 is er een inloopavond over de reconstructie rotonde Hazewinkelweg Oldenzaal.

4 juli 2014

De provincie Overijssel gaat initiatieven ondersteunen om breedband aan te leggen in dun bevolkte gebieden en op bedrijventerreinen. De subsidieregeling die dit mogelijk maakt is op 4 juli gestart.

naar boven 

Gerelateerde informatie

Zoeken in de index

Zoeken in de index

Zoeken binnen de index
Periode
naar boven
naar boven