Zoeken in de site
naar boven
 

Nieuws

Nieuws

24 oktober 2014

Dit is overzicht van nieuws en persberichten van de provincie Overijssel. Via de zoekfunctie in de rechterkolom, kunt u het archief doorzoeken.

25 oktober 2014

Zestien gemeenten in de Regio Zwolle en de gemeente Deventer, werken samen om bewuster om te gaan met de verlichting in de openbare ruimte.

24 oktober 2014

Op vrijdag 24 oktober is de feestelijke laatste handeling verricht aan een nieuw asbestvrij dak op een van de opslagloodsen van riethandel Van Rees in Genemuiden.

24 oktober 2014

De Commissie van Wijzen presenteert 30 oktober haar plannen voor de invulling van het terrein van de voormalige luchthaven Twente. Geinteresseerden zijn van harte welkom voor het bijwonen van de presentatie op 30 oktober 2014 om 09.30 uur in de vertrekhal van de voormalige luchthaven Twente Vliegveldweg 333 in Enschede. U kunt zich via dit bericht opgeven.

23 oktober 2014

Leegstaande kantoren, fabrieken, agrarische gebouwen, zelfs complete bedrijventerreinen wachten  -ook in Overijssel-  op een nieuwe, onalledaagse invulling. Onder het motto “De problemen van morgen kunnen we niet aanpakken met de oplossingen van gisteren.”, lanceert gedeputeerde Bert Boerman vanaf vandaag de actie Ruimte voor Ruimdenkers. Met deze prijsvraag vraagt de provincie jong talent om plannen te bedenken voor de leegstand. Het winnende team krijgt  €20.000,- om het plan verder te ontwikkelen. Jonge ontwerpers/ondernemers/starters kunnen in teamverband aan de slag bij adviesbureaus waar de provincie mee samenwerkt voor coaching, waarmee ze meteen een goede aanvulling op hun cv verkrijgen.

 

 

23 oktober 2014

De provincie Overijssel organiseert op woensdag 29 oktober een inloopavond over de werkzaamheden aan de provinciale weg N334 Zwartsluis-Steenwijk.

22 oktober 2014

Door het eerste gesaneerde perceel met zand aan te vullen heeft gedeputeerde Ineke Bakker de uitvoering van het project Asbest in tuinen officieel in gang gezet.

22 oktober 2014

Met de oplevering van het heringerichte gebied Olde Maten en Veerslootlanden is maar liefst 1.000 hectare natuurontwikkeling volledig afgerond.

22 oktober 2014

@schrijver1985 en @niekejansen bij Ichtus College @ProDemos @gemKampen

22 oktober 2014

Op zaterdagavond 25 oktober staat het natuurgebied Olde Maten bij Rouveen geheel in het teken van de tiende Nacht van de Nacht.

22 oktober 2014

Burgemeester Jon Hermans-Vloedbeld van de gemeente Almelo legt haar functie vanwege familie-omstandigheden per direct tijdelijk en voor onbepaalde tijd neer.

naar boven 

Gerelateerde informatie

Zoeken in de index

Zoeken in de index

Zoeken binnen de index
Periode
naar boven
naar boven