Inspiratiesessie: Bent u klaar voor de zorglogistiek van de toekomst?


Datum
Plaats in agenda
Tijd
13:00 tot
Locatie
Van der Valk Hotel Enschede, Zuiderval 140 in Enschede
Doelgroep

Bent u verantwoordelijk voor de logistiek van een zorginstelling? Bent u leverancier van een zorginstelling, logistiek dienstverlener of beleidsambtenaar? Of hebt u op een andere manier te maken met zorglogistiek? Dan is deze inspiratiesessie iets voor u!

Omschrijving

Hoe zien de zorg en zorglogistiek van de toekomst er uit? Met welke slimme oplossingen optimaliseren zorginstellingen hun goederenaanvoer nu al? Wat betekent dit voor de duurzaamheid en bereikbaarheid van de zorginstellingen en van de regio? Tijdens de Inspiratiesessie van 22 juni krijgt u de antwoorden op deze vragen.

Concrete, lokale cases

Het wordt een energieke middag, waarna u helemaal op de hoogte bent van ontwikkelingen in de zorglogistiek. U hoort hoe slimme oplossingen leiden tot afnemende tijdsdruk op zorgmedewerkers, minder kosten, minder kilometers, minder brandstofgebruik én CO2-uitstoot en een minder drukke spits. U wordt geïnspireerd door concrete, lokale cases en goede sprekers vanuit de business en vanuit beleid!

De inspiratiesessie is een initiatief van de Logistiek Makelaars van de Beter Benutten regio’s Zwolle Kampen, Twente en Slim Reizen Stedendriehoek in samenwerking met Stichting Lucrum, Gelre Ziekenhuizen en Isala.

Aanmelden